18 de febr. 2019

CONVOCATÒRIA PER ACCEDIR A MOVE UP! EMPREN AMB ÈXIT

¿Tens una idea o projecte i vols posar-lo en marxa? ¿Tens una empresa innovadora i vols donar-li un impuls? La Diputació de Castelló i el Centre Europeu d’Empreses innovadores de Castelló convoquen la IV edició del Programa Move up!, empren amb èxit.
Objectiu:

Donar suport a emprenedors i empreses joves de la província de Castelló, mitjançant accions dirigides a la posada en marxa i el desenvolupament de noves idees de negoci, així amb l’impuls en el cas d’empreses que ja estan en funcionament.

Dirigit a:
  • Persones que tinguen idea de negoci o projecte empresarial i decisió per a poder desenvolupar-lo dins d’un ecosistema d’emprenedors.

  • Empreses en fases molt inicials, amb un màxim de 24 mesos en el mercat, que busquen un impuls per al seu creixement i consolidació.
Premis:
  • Primer premi: 3.000 €

  • Segon premi: 2.000 €

  • Tercer premi: 1.000 €
Contingut:

Formació en àrees fonamentals per al desenvolupament del teu projecte, amb assessorament i mentoring per part d’empresaris amb experiència. En finalitzar el programa, aquells projectes que així ho requereixen rebran suport per la recerca de finançament tant públic com d’inversió privada.

¿Que he de fer per a inscriure’m?

Per a participar tens que presentar la teua sol·licitud junt amb la documentació sol·licitada a Diputació de Castelló. En aquest ENLLAÇ s’explica com.

Terminis: Convocatòria oberta des del 15 de febrer fins a l’1 de març.

Per a més informació ompliu aquest FORMULARI i es posaran en contacte amb vosaltres. O dirigint-vos a www.moveup.es