11 de febr. 2019

FÒRUM OCUPA'T 2019

L'Agència de Desenvolupament Local torna a apostar pel Fòrum Ocupa't. Tenint en compte l'èxit que va tindre l'edició anterior ha decidit potenciar-lo  fent una convocatòria ampliada, tant en ubicació -el Centre de Congressos, Fires i Trobades- com en empreses participants, inscrits i ofertes laborals.
La jornada se celebrarà el pròxim 22 de febrer, de 8.30 a 14.30 hores. 
En total seran 33 entitats, enfront de les 16 de fa un any. A destacar que les ofertes també han augmentat més d'un 30%, amb 117 llocs disponibles. De moment, s'han inscrit en la jornada més de 400 persones.
Tots els interessats en entrevistes laborals, poden inscriure's a les ofertes fins al 17 de febrer en el web www.ocupat.es. S'anima als assistents a portar currículums encara que no estiguen inscrits a les entrevistes, a més també hi haurà ofertes per a titulats universitaris i els alumnes de l'UJI rebran crèdits de lliure configuració. 
Més informació fent click a la imatge
https://ocupat.es/

Entre les entitats participants en la trobada destaquen la Generalitat Valenciana, a través de Labora, a més d'altres organitzacions de l'àmbit dels recursos humans, com Randstad, Adecco, Access, Grup Aldía, Tots Units, Mapfre, Adavi, Ucovi i empreses de diferents sectors, així com grans superfícies, com Carrefour, Decathlon o Bricomart, entre altres.