15 d’abr. 2019

ACCELERADORA D'OCUPACIÓ PER PROMOURE LA INSERCIÓ LABORAL DE 12 PERSONES

ATENCIÓ

L'acceleradora per motius d'aforament tanca les inscripcions. Gràcies a l'èxit d'acceptació que ha tingut la proposta, s'està considerant realitzar una segona edició. Pròximament, informarem.

Quan s'aproxime la data es posarà en contacte amb la gent seleccionada.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La nova acceleradora d´ocupació començarà a funcionar el dia 24 de maig i millorarà les possibilitats d’inserció laboral  de les  12 persones participants, mitjançant el treball en equip i col•laboratiu. Per aconseguir aquest objectiu, comptaran amb l´ajuda i orientació, quasi personal, d’un tècnic expert, que els anirà facilitant noves ferramentes de recerca d’ocupació i els guiarà per a millorar la seua ocupabilitat.

Horari i lloc
L’acceleradora tindrà una durada des del 24 de maig fins al 26 de juny i es desenvoluparà  a les instal•lacions del Viver d’Empreses de Vila-real.
Els participants es reuniran tres vegades per setmana; dilluns, dimecres i divendres, en horari de 9.30 a 13.30 hores.

Els destinataris
La nova acceleradora té un aforament de 12 places. Sols hi ha 2 requisits per a poder participar i formar part de l’acceleradora:
- Tindre un nivell bàsic-mitjà de coneixements d’informàtica
- Fer la inscripció al més aviat possible, ja que l’accés es farà per ordre d´inscripció i les places són limitades.

Al marge d´aquests requisits, no es busca un perfil formatiu determinat, sinó que la participació és oberta a tot tipus de persones que vulguen millorar les seues habilitats en ocupabilitat.

¿Què faran a l’acceleradora?
Es tracta d’una iniciativa de 60 hores on els participants juntament amb un coordinador treballaran diversos continguts, com per exemple:
- Noves tècniques d’elaboració per al CV.
- Eines per la recerca d’ocupació.
- Entrenament en entrevistes de treball.
- Visites a empreses.
- Sessions de coaching
- Intermediació laboral amb responsables de Recursos Humans
Aquests continguts ajudaran als participants a assolir les seues capacitats i aptituds per afrontar la recerca d’ocupació.