12 de juny 2019

NOVA CONVOCATÒRIA EMPUJU-EMCUJU 2019/2020 – TREBALLA A L’AJUNTAMENT

La Regidoria d'Economia de l'Ajuntament de Vila-real en col·laboració amb LABORA realitzarà una sessió informativa el pròxim 28 de juny a Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC) a partir de les 12:00h. per a presentar la següent edició del programa AVALEM JOVES amb les seues dos línies (EMPUJU i EMCUJU) per a la contractació de joves menors de 30 anys, beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil d'acord amb la Orde 7/2017 (DOCV 8019 del 11/04/2017).

En cas que estos programes siguen aprovats, l'Ajuntament de Vila-real pretén contractar a joves per a treballar en les diferents dependències municipals durant 12 mesos.

L'oficina del LABORA de Vila-real farà una preselecció entre les persones joves inscrites com aturades i que compleixen els requisits de Garantia Juvenil els qual podeu revisar:


REQUISITS GARANTIA JUVENIL


Durant aquesta Jornada informativa, es faran públic els perfils joves (titulacions i llos de treballs a ocupar) que l'Ajuntament buscarà entre els inscrits en LABORA i Garantia Juvenil. També s'explicaran els passos i intruccions que hauran de seguir els joves per a participar i poder ser seleccionats en aquest programes.

Les persones interessades a asistir a aquesta sessió informativa s'hauran d'inscriure al següent enllaç:


INSCRIPCIONS


Vine i informa't el dia 28 de juny a la Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC) a les 12h. del programa AVALEM JOVES per a treballar a l'Ajuntament durant un any.




Aquesta sessió informativa sobre el nou programa EMPUJU/EMCUJU 2019, s'organitza dintre del marc de la 5ª JORNADA AVALEM, la finalitat de la qual és promoure l'ocupació i activar als joves profesionales destinataris del programa AVALEM JOVES.

Es tracta d'una jornada oberta i participativa per al joves talent de Vila-real i en la qual, a més, els programes EMPUJU i EMCUJU 2018/19 celebraran la seua Cloenda i donaran a conèixer als assistents quines han segut les seues tasques i funcions durant els 12 mesos de feina a l'Ajuntament.

Aquesta Jornada, que se celebra a la Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC) compta un any més amb conferències, col·loquis, taules rodones, que s'aniran desvetllant més endavant, perquè els assistents puguen gaudir d'una experiencia enriquidora per al seu desenvolupament.