16 de març 2016

Necessites peons agrícoles?

TdeTalento ofereix serveis gratuïts de selecció de persones. Faciliten la selecció de les persones que necessites de la forma més ràpida i sense costos.

ENTRA AL SEGÜENT ENLLAÇ PER A SOL·LICITAR CANDIDATS A PEONS AGRÍCOLES --> TdeTalento



TdeTalento és una entitat adjudicada pel SEPE en relació a l'Acord Marc amb Agències de Col·locació per a la Col·laboració amb Serveis Públics d'Ocupació negociada mitjançant Procediment Obert 17/13 del Servei Públic d'Ocupació Estatal.

Talent està constituïda per professionals que posseeixen àmplia experiència en el camp dels Recursos Humans. Tenim com a objectiu l'aportar solucions a les organitzacions, ajudant en la selecció, gestió, formació, i desenvolupament del seu Capital Humà. Amb la nostra gestió del talent aconseguim que les organitzacions aconsegueixin nivells òptims de productivitat i satisfacció laboral.

Centra el  treball en quatre àrees: Reclutament i Selecció de Personal a tots els nivells en l'organització, Executive Research, Desenvolupament de persones, centrat en l'optimització del capital humà i el desenvolupament del Talent, i Formació adaptada a les necessitats de l'empresa aconseguint el nivell directiu a través de processos de Coaching