10 d’abr. 2017

T'AVALEM: PROGRAMA MIXTE DE FORMACIÓ I OCUPACIÓ PER A JOVES

ESTAT: NO ACTIU

Informació sobre el projecte T'avalem 2017-2018. 

T’avalem és un programa de formació en alternança amb el treball o la pràctica professional, que organitza l’ajuntament de Vila-real amb la cofinanciació de la Conselleria d’Economia, Sectors Productius, Comerç i Treball, en la que els alumnes podran rebre formació teòrica i pràctica durant 12 mesos. Començaran amb una formació de Certificat de professionalitat de nivell 1 i tots els que aproven continuaran la formació d’un Certificat de professionalitat de nivell 2 de la mateixa família i àrea professional.

Tres especialitats: que comporten 2 certificats de professionalitat cada un. Els alumnes podran acabar el programa amb dos títols reconeguts pel Ministeri de Educació, un de Nivell I i l’altre de Nivell II

Duració: 12 mesos
Alumnes: 30 (10 per especialitat)
Personal docent: 7 persones
Inici aproximat: maig-juny
Salari; Salari mínim interprofessional 

Especialitats 

1) Restauració (Bar) Certificats de professionalitat:
Operacions Bàsiques de restaurant Bar ( nivell I)  HOTR0208
Serveis de bar y cafeteria (nivell II)

2) Restauració (Cuina) Certificats de professionalitat:
Operacions Bàsiques de cuina (nivell I) HOTR0108
Cuina (nivell II).

3) Jardineria. Certificats de professionalitat:
Activitats auxiliars en vivers  jardins i centres de jardineria (nivell I) AGAO0108
Instal•lació y manteniment de jardins i zones verdes. (nivell II)

ALUMNES

√ Dirigit a joves majors de 16 anys i menors de 30 anys que figuren inscrits en els dos llocs:  

Inscrits a la Oficina d’Ocupació (SERVEF) i demanar alguna de les especialitats oferides. A través del codi autoservef pots demanar en demanda-autoentrevista, en l’apartat de observacions,  la participació en el programa t’avalem en la o les especialitats en la que vulgues formar-te.

Inscrits en el fitxer de Garantia Juvenil 
Per a inscriure’s a Garantia Juvenil cal:
Anar al Viver d'Empreses de Cambra de Comerç a Vila-real per a fer inscripcions de vesprada
O
Pel portal del Servef, a través del codi autoservef, en demanda, l’autoentrevista demanar la inscripció en l’apartat d’observacions. O anant personalment a la oficina Servef i demanar la inscripció al fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. 

√ Nivell de estudis: no fa falta tindre la ESO per començar el programa. Al acabar i aprovar el primer certificat podran continuar fins el total de 12 mesos i obtindre  el certificat de nivell 2 posterior.

√ Cobrarán des del primer dia de programa el salari mínim interprofessional.

√ La preselecció  es farà per part del SERVEF entre les persones inscrites al fitxer de Garantia Juvenil. Es convenient també sol.licitar Formació en aquestes especialitats a la Oficina d’Ocupació.

PERSONAL

Al personal directiu, docent i de suport es seleccionarà a través d’una Oferta pública que es publicarà al Tauler d’Edictes de l’Ajuntament i a la web i Xarxes de difussió de l’Ajuntament com ara al portaltreball.vila-real.es, Facebook i Twitter, o a través d’una oferta al Servef.

1 Director/a
1 Administratiu/va
5 docents, tres professors de les especialitats i dos docents de suport