17 d’oct. 2018

NOUS PROJECTES DE VENDA I COMPRA DEL PROGRAMA DE TRANSMISSIÓ D'EMPRESES

L'Agència de Desenvolupament Local de Vila-real va iniciar a principis d'aquest any el servei d'assessorament en la transmissió d'empreses de la mà del Pacte Ceràmic.

Es tracta d'un servei que té com a objectiu la transmissió d'una activitat d'índole comercial o empresarial del sector que siga. Si no es vol o no es pot continuar amb l'activitat tal vegada buscar un altre propietari/a per posar-se al davant de l'empresa i transmetre-la és una bona solució.

És per això què, l'Agència de Desenvolupament Local a través del Pacte Ceràmic per mitjà del programa de transmissió d'empreses posa en funcionament 24 nous projectes de transmissió d'empreses que es volen vendre a Vila-real. A més de 3 projectes per a possibles compradors.

A través d'un tècnic especialitzat i amb el suport de la plataforma www.transmisionempresas.es del Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat et facilitaran el procés de transmissió. Demana cita a proyectos@pacteceramic.es , al telèfon 672105256 (Arantza) o personalment en Efecte Vila-real (Av. La Murà, nº 3 Entresòl - Vila-real), horari d'atenció: dilluns, dimarts i dijous de 9.00 a 14.00h.
   
Projectes de transmissió per a venedors:

Projectes de transmissió per a compradors: