16 de nov. 2020

LA PRÒXIMA SETMANA DIRIGIM LA FORMACIÓ A EMPRESES I EMPRENEDORS.

Les empreses, i molt especialment el sector comercial, necessiten adaptar-se a la nova situació econòmica marcada per la pandèmia de la COVID19. Trobar dins de la nostra empresa noves oportunitats a través de la innovació és la clau. Aquestes són dues accions formatives que et proposem la setmana vinent:

Creació de tenda online i social media en entorn omnicanal

Dilluns 23 de novembre (de dilluns a divendres de 14 a 16h)

La botiga virtual, bé siga com a venda online o com a promoció de la nostra oferta a través de les xarxes socials s'ha convertit en una necessitat més que una opció. Amb aquest curs podràs aprendre a identificar les possibilitats de venda online, estudiar els avantatges o inconvenients de les diferents opcions i establir una ruta de digitalització partint del coneixement dels serveis que els clients demanden online.

#IDEESÉXIT, preparats per a innovar amb enginy i passió?

Divendres 27 de novembre (de 9 a 14h)

Obri la teua ment a desenvolupar noves habilitats com el pensament crític o la originalitat, tot això que les màquines i la Intel·ligència Artificial mai podran reemplaçar.

L'objectiu principal del curs és aprendre a desenvolupar la creativitat i l'enginy per a generar idees de negoci que vagen a tindre èxit, definint quines innovacions puc implantar en el meu negoci o empresa i millorar el màrqueting com a eina de connexió amb els meus clients.

Formació 100% subvencionada per l'Ajuntament de Vila-real. 

Inscriu-te ràpidament, les places són molt limitades perquè respectem les distàncies 😉


LA PRÓXIMA SEMANA DIRIGIMOS LA FORMACIÓN A EMPRESAS Y EMPRENDEDORES.

Las empresas, y muy especialmente el sector comercial, necesitan adaptarse a la nueva situación económica marcada por la pandemia de la COVID19. Encontrar dentro de nuestra empresa nuevas oportunidades a través de la innovación es la clave. Estas son dos acciones formativas que te proponemos la próxima semana:

Creación tienda online y social media en entorno omnicanal

Lunes 23 de noviembre (de lunes a viernes de 14 a 16h)

La tienda virtual, bien sea como venta online o como promoción de nuestra oferta a través de las redes sociales se ha convertido en una necesidad más que una opción. Con este curso podrás aprender a identificar las posibilidades de venta online, estudiar las ventajas o inconvenientes de las diferentes opciones y establecer una ruta de digitalización partiendo del conocimiento de los servicios que los clientes demandan online.

#IDEASÉXITO, ¿preparados para innovar con ingenio y pasión?

Viernes 27 de noviembre (de 9 a 14h)

Abre tu mente a desarrollar nuevas habilidades como el pensamiento crítico o la originalidad, todo eso que las máquinas y la Inteligencia Artificial nunca podrán reemplazar.

El objetivo principal del curso es aprender a desarrollar la creatividad y el ingenio para generar ideas de negocio que vayan a tener éxito, definiendo qué innovaciones puedo implantar en mi negocio o empresa y mejorando el marketing como herramienta de conexión con mis clientes.

Formación 100% subvencionada por el Ajuntament de Vila-real. 

Inscríbete rápidamente, las plazas son muy limitadas porque respetamos las distancias 😉