EMPUJU/ECOVID 2021

↡CAST

馃憠23/11/2021 Es publica anuncis actes provisionals EMPUJU 2021 


L'Ajuntament de Vila-real posa en marxa dos nous programes d'ocupaci贸 subvencionats per LABORA, Servei Valencia d'Ocupaci贸 i Formaci贸, amb una dotaci贸 total d' 1.045.911 € per tal de contractar al voltant de 50 persones desocupades durant 12 mesos amb la incorporaci贸 a diferents departaments municipals:

Programa EMPUJU (Avalem Joves +) per a joves menors de 30 anys.

Programa ECOVID (Avalem Experi猫ncia) per a majors de 30 anys.

La selecci贸 de les persones beneficiaries d'estos programes es fa a trav茅s de l'Oficina d'Ocupaci贸 ESPAI LABORA, qui remet als candidats que poden presentar sol.licitud.

Si has segut pre-seleccionat i t'han telefonat per a convocar-te has de saber que:

1. Dilluns 25 d'octubre de 2021 hi ha una reuni贸 informativa en la Casa dels Mundina per a entregar-te la documentaci贸 personalitzada que haur脿s de presentar al Registre de l'Ajuntament abans del 2/10/2021.

2. Si tens un certificat electr貌nic es recomanable que presentes la sol·licitud telem脿tica, en el procediment Programes de foment de l'ocupaci贸. Si no, has de demanar cita previa, quan abans millor, per a presentar-ho personalment en paper.  Disposes fins el dimarts 2 d'octubre per a registrar-ho.

3. Amb les persones que registren la sol·licitut es far脿 una baremaci贸 segons les bases de la convocat貌ria, que es publicar脿 al Tauler d'Anuncis Electr貌nic de l'Ajuntament de Vila-real. Podr脿s comprovar els resultats a trav茅s de l'identificador que consta en la documentaci贸 personalitzada que t'entregarem a la reuni贸.

Revisa les instruccions de presentaci贸

Subscriu-te a l'ADL per a rebre avisos al correu electr貌nic 馃憠

______________________________________
馃憠23/11/2021 Se publica anuncios de las actas provisionales  EMPUJU 2021

El Ayuntamiento de Vila-real pone en marcha dos nuevos programas de empleo subvencionados por LABORA, Servei Valenci脿 d'Ocupaci贸 i Formaci贸, con una dotaci贸n total de 1.045.911 € para contratar alrededor de 50 personas desempleadas durante 12 meses con la incorporaci贸n a diferentes departamentos municipales:

Programa EMPUJU (Avalem Joves +) para j贸venes menores de 30 a帽os.

Programa ECOVID (Avalem Experi猫ncia) para mayores de 30 a帽os.

La selecci贸n de las personas beneficiar铆as de estos programas se hace a trav茅s de la Oficina de Empleo ESPAI LABORA, quien remite a los candidatos que pueden presentar solicitud.

Si has sido pre-seleccionado y te han telefoneado para convocarte tienes que saber que:

1. Lunes 25 de octubre de 2021 hay una reuni贸n informativa en la Casa Mundina para entregarte la documentaci贸n personalizada que tendr谩s que presentar al Registro del Ayuntamiento antes del 2/10/2021.

2. Si tienes un certificado electr贸nico es recomendable que presentes la solicitud telem谩tica, en el procedimiento Programas de fomento de empleo. Si no, tienes que pedir cita previa, cuanto antes mejor, para presentarlo personalmente en papel. Dispones hasta el martes 2 de octubre para registrarlo.

3. Con las personas que registren la solicitud se har谩 una baremaci贸n seg煤n las bases de la convocatoria, que se publicar谩 al Tabl贸n de Anuncios Electr贸nico del Ayuntamiento de Vila-real. Podr谩s comprobar los resultados a trav茅s del identificador que consta en la documentaci贸n personalizada que te entregaremos en la reuni贸n.

Revisa las instrucciones de presentaci贸n

Suscr铆bete a la ADL para recibir avisos al correo electr贸nico 馃憠