EMPUJU 2022

↡CAST

馃憠 Inici del programa 12 agost 2022

馃憠 Publicaci贸n del acta provisional y definitiva

L'Ajuntament de Vila-real posa en marxa el programa AVALEM JOVES (EMPUJU) subvencionat per LABORA, Servei Valencia d'Ocupaci贸 i Formaci贸, amb una dotaci贸 total d' 158.205€ per tal de contractar 6 persones desocupades durant 12 mesos amb la incorporaci贸 a diferents departaments municipals:

Programa EMPUJU (Avalem Joves +) per a joves menors de 30 anys.

La selecci贸 de les persones beneficiaries d'estos programes es fa a trav茅s de l'Oficina d'Ocupaci贸 ESPAI LABORA, qui remet als candidats que poden presentar sol.licitud.

Si has segut pre-seleccionat i t'han telefonat per a convocar-te has de saber que:

1. Dilluns 4 de Juliol de 2022 a les 11h hi ha una reuni贸 informativa en l'Ag猫ncia de Desenvolupament Local per a entregar-te la documentaci贸 personalitzada que haur脿s de presentar al Registre de l'Ajuntament abans de l'11/07/2022.

2. Si tens un certificat electr貌nic es recomanable que presentes la sol·licitud telem脿tica, en el procediment Programes de foment de l'ocupaci贸. Si no, has de demanar cita previa, quan abans millor, per a presentar-ho personalment en paper.  Disposes fins el dilluns 11 de juliol per a registrar-ho.

3. Amb les persones que registren la sol·licitut es far脿 una baremaci贸 segons les bases de la convocat貌ria, que es publicar脿 al Tauler d'Anuncis Electr貌nic de l'Ajuntament de Vila-real. Podr脿s comprovar els resultats a trav茅s de l'identificador que consta en la documentaci贸 personalitzada que t'entregarem a la reuni贸.

Revisa les instruccions de presentaci贸

Subscriu-te a l'ADL per a rebre avisos al correu electr貌nic 馃憠


馃憠 Inicio del programa 12 agosto 2022

馃憠 Publicaci贸 del acta provisional  y definitiva

El Ayuntamiento de Vila-real pone en marcha un nuevo programa de empleo subvencionado por LABORA, Servei Valenci脿 d'Ocupaci贸 i Formaci贸, con una dotaci贸n total de 117.000 € para contratar alrededor de 50 personas desempleadas durante 12 meses con la incorporaci贸n a diferentes departamentos municipales:

Programa EMPUJU (Avalem Joves +) para j贸venes menores de 30 a帽os.

La selecci贸n de las personas beneficiar铆as de estos programas se hace a trav茅s de la Oficina de Empleo ESPAI LABORA, quien remite a los candidatos que pueden presentar solicitud.

Si has sido pre-seleccionado y te han telefoneado para convocarte tienes que saber que:

1. Lunes 4 de julio de 2022 hay una reuni贸n informativa en la Agencia de Desarrollo Local para entregarte la documentaci贸n personalizada que tendr谩s que presentar al Registro del Ayuntamiento antes del 11/07/2022.

2. Si tienes un certificado electr贸nico es recomendable que presentes la solicitud telem谩tica, en el procedimiento Programas de fomento de empleo. Si no, tienes que pedir cita previa, cuanto antes mejor, para presentarlo personalmente en papel. Dispones hasta el 11 de julio para registrarlo.

3. Con las personas que registren la solicitud se har谩 una baremaci贸n seg煤n las bases de la convocatoria, que se publicar谩 al Tabl贸n de Anuncios Electr贸nico del Ayuntamiento de Vila-real. Podr谩s comprobar los resultados a trav茅s del identificador que consta en la documentaci贸n personalizada que te entregaremos en la reuni贸n.

Revisa las instrucciones de presentaci贸n

Suscr铆bete a la ADL para recibir avisos al correo electr贸nico 馃憠