30 de gen. 2019

CURS DE FORMACIÓ EN RAJOLA CERÀMICA

L'Ajuntament de Vila-real té un conveni de col·laboració amb l'entitat del Pacte Ceràmic (Consorci Gestor del Pacte Territorial per l'ocupació dels municipis ceràmics i de la seua àrea d'influència de la província de Castelló). Aquest pacte té com a objectiu promocionar tant ofertes d'ocupació en l'indústria ceràmica, com formació en aquest àmbit.
Per això s'ha posat en marxa un curs de revestiment de rajoles ceràmiques. L'objectiu del curs és proporcionar als alumnes un coneixement integral dels materials i tècniques de col·locació de revestiments ceràmics de tota classe de rajoles ceràmiques i realitzar la capacitació bàsica per a millorar la seua ocupabilitat.

La duració és de 160 hores i la formació teòrica s'impartirà en Burriana i les practiques seran en empreses del sector (80h teòric, 80h pràctica). El curs tè un màxim de 15 alumnes. A continuació podeu trobar les bases, així com el full de sol·licitud i d'autobaremació.

BASES
FULL DE SOL·LICITUD
FULL D'AUTOBAREMACIÓ

 La documentació s'ha de presentar al Registre d'Entrada del Consoric (C/Balmes 2, 3ª planta, Onda, horari 9-14h) o al Registre d'Entrada de l'Ajuntament de Borriana.