T'AVALEM

Fecha prevista de inicio 11 de mayo 2023


T'AVALEM 茅s un programa de formaci贸 en alternan莽a amb el treball o la pr脿ctica professional, que organitza l’Ajuntament de Vila-real amb la cofinanciaci贸 de la Conselleria d’Economia, Sectors Productius, Comer莽 i Treball, en el qual els alumnes reben formaci贸 te貌rica i pr脿ctica durant 12 mesos, amb un pressupost de m茅s de 500.000€.

Est脿 dirigit a joves desocupats d'entre 16 i 30 anys inscrits com a demandants d'ocupaci贸 a l'ESPAI LABORA i, a m茅s, al fitxer de GARANTIA JUVENIL.


Especialitats 

1) Construcci贸:

Nivell I: EOCB0208  OPERACIONS AUXILIARS D'OBRA  DE F脌BRIQUES I COBERTES
Nivell II: EOCB0108 FABRIQUES D'OBRA 

2) Electricitat:

Nivell I: ELEE0108 OPERACIONS AUXILIARS DE MUNTATGE DE XARXES EL脠CTRIQUES
Nivell II: ELEE0109 MUNTATGE I MANTENIMENT D'INSTAL·LACIONS EL脠CTRIQUES DE BAIXA TENSI脫

√ Nivell de estudis: no requereix estudis previs per a comen莽ar el programa, per貌 caldr脿 aprovar el nivell I de la especialitat per a continuar al nivell II.

√ Els alumnes subscriuen un contracte de formaci贸 en alternan莽a amb l'Ajuntament de Vila-real i cobren el salari m铆nim interprofessional (SMI)

√ La preselecci贸  es realitza per part de LABORA entre les persones inscrites com a demandants d'Ocupaci贸 que reuneixquen els requissits i hagen sol.licitat formaci贸 en aquestes especialitats a la Oficina d’Ocupaci贸. Les persones preseleccionades han de presentar la documentaci贸 a l'Ajuntament de Vila-real i superar el procc茅s de selecci贸.

Vols ser alumne de T'Avalem ? click ac铆 

T'Avalem Vila-real est脿 dirigit per un equip professional composat per una persona de direcci贸, una d'administraci贸, i dos docents: obra i electricitat.

Vols formar part de l'equip directiu i docent? click ac铆 


M茅s informaci贸 sobre els projectes T'Avalem