TALLER D'OCUPACI脫 馃挜Cast↡

QU脠 脡S UN TALLER D’OCUPACI脫?

Un Taller d’Ocupaci贸 茅s un projecte financiat per LABORA, Servei Valenci脿 d’Ocupaci贸 i Formaci贸, l’objecte del qual 茅s millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades mitjan莽ant la realitzaci贸 d’obres o serveis d’inter猫s general i/o social que possibiliten a l’alumne-treballador la realitzaci贸 d’un treball efectiu mitjan莽ant un contracte per a la formaci贸 i l’aprenentatge, que juntament amb la formaci贸 professional per a l’ocupaci贸 rebuda, procure la seua qualificaci贸 professional i afavorisca la seua inserci贸 laboral.


EL PROJECTE TALLER D’OCUPACI脫 VILA-REAL 2021-2022

La Generalitat Valenciana, a trav茅s de LABORA, Servei Valenci脿 d'Ocupaci贸 i Formaci贸, ha concedit una subvenci贸 de 724.075,20 € per al desenvolupament d'este programa mixte de formaci贸 i ocupaci贸, 

QUINA FORMACI脫 S’IMPARTIR脌 AL TALLER D’OCUPACI脫 VILA-REAL 2021--2022?

L’Ajuntament de Vila-real ha dissenyat tres  grups de 10 alumnes cadascun. 

• Grup 1: Atenci贸 socio sanit脿ria a persones dependents en institucions socials Certificat de professionalitat (SSCS12ET).

• Grup 2: Agricultura, amb dos certificats de professionalitat consecutius: Activitats auxiliars d’agricultura (AGAX0208) i Agricultura Ecol贸gica (AGAU0108).

• Grup 3: Jardineria, amb dos certificats de professionalitat consecutius: Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria (AGAO0108) i Instalaci贸 i manteniment de jardins i zones verdes (AGAO0208).

DATES I LLOC DE REALITZACI脫

El Taller es desenvolupar脿 des del 16 de novembre de 2021 fins el 15 de novembre de 2022, i tindr脿 com a seu la Biblioteca Universit脿ria del Coneixement (BUC), centre homologat per LABORA. No obstant, les practiques formatives i els projectes es desenvoluparan en les instal•lacions del Centre Experimental de la Conselleria d’Agricultura a la carretera d’Onda, per a l’especialitat d’Agricultura; als espais verds municipals, l’especialitat de Jardineria; i en diferents centres sociosanitaris de titularitat de la Generalitat Valenciana a Vila-real, per a l’especialitat d’Atenci贸 Socio-sanitaria.
QU脡 ES UN TALLER DE EMPLEO

Un Taller de Empleo es un proyecto financiado por LABORA, Servicio Valenciano de Empleo y Formaci贸n, cuyo objeto es mejorar la empleabilidad de las personas desempleadas mediante la realizaci贸n de obras o servicios de inter茅s general y/o social que posibilitan al alumno-trabajador la realizaci贸n de un trabajo efectivo mediante un contrato para la formaci贸n y el aprendizaje, que junto con la formaci贸n profesional para la ocupaci贸n recibida, procura su cualificaci贸n profesional y favorece su inserci贸n laboral.EL PROYECTO TALLER DE EMPLEO VILA-REAL 2021-2022

La Generalitat Valenciana, a trav茅s de LABORA, Servicio Valenciano de Empleo y Formaci贸n, ha concedido una subvenci贸n de 724.075,20 € para el desarrollo de este programa mixto de formaci贸n y empleo.

¿QU脡 FORMACI脫N SE IMPARTIR脕 EN EL TALLER DE EMPLEO VILA-REAL 2021-2022?

El Ayuntamiento de Vila-real ha dise帽ado tres grupos de 10 alumnos cada uno. 

• Grupo 1: Atenci贸n socio-sanitaria a personas dependientes en instituciones sociales. Certificado de profesionalidad (SSCS12ET).

• Grupo 2: Agricultura, con dos certificados de profesionalidad consecutivos: Actividades auxiliares de agricultura (AGAX0208) y Agricultura Ecol贸gica (AGAU0108).

• Grupo 3: Jardiner铆a, con dos certificados de profesionalidad consecutivos: Actividades auxiliares en viveros, jardines y centros de jardiner铆a (AGAO0108) y Instalaci贸n y mantenimiento de jardines y zonas verdes (AGAO0208).

FECHAS Y LUGAR DE REALIZACI脫N

El Taller se desarrollar谩 desde el 16 de noviembre de 2021 al 15 de noviembre de 2022, y tendr谩 como sede la Biblioteca Universitaria del Conocimiento (BUC), centro homologado por LABORA. No obstante, las practicas formativas y los proyectos se desarrollar谩n en las instalaciones del Centro Experimental de la Conseller铆a de Agricultura de la carretera de Onda, para la especialidad de Agricultura; en los espacios verdes municipales, la especialidad de Jardiner铆a; y en diferentes centros socio-sanitarios de titularidad de la Generalitat Valenciana en Vila-real, para la especialidad de Atenci贸n Socio-sanitaria.