Recursos

Amb l'objectiu de tenir més opcions, és recomanable estar informat, però també estar preparat per no desaprofitar cap oportunitat. En aquest apartat et mostrem pàgines web en les quals pots trobar plantilles per fer o per a, simplement, millorar el teu currículum vitae o per a elaborar una carta de presentació. A més, podràs trobar també algunes recomanacions respecte a les entrevistes de treball.

Primer que res recordar-te la importància de estar inscrit en Labora (Servei Valencià de Formació i Ocupació) renovar la teua demanda i tindre totes les teues dades actualitzades tant de contacte, formació, disponibilitat, experiència etc. 

Actualització de la demanda al Labora

Pots fer-ho a través del Punt Labora identificant-te amb el teu NIF o NIE i el teu PIN per accedir, i una vegada dins anar a AUTOENTREVISTA.

Ací pots veure un vídeo tutorial de com emplenar la Autoentrevista.


Currículum Vitae

El Currículum vitae és un document que recull les dades personals del candidat, així com la seva formació i experiència. Pot adoptar diferents formats: per funcions, cronològics, etc. A continuació teniu un enllaç en el qual podeu trobar recomanacions a l'hora de redactar un currículum, així com diversos models i dissenys mitjançant la descàrrega gratuïta.

Habilitats per afrontar una entrevista

A continuació, tens uns quants consells que et serviran per a preparar i afrontar la situació d'entrevista:


Competències per a l´ocupació

Realitzar una cerca d'ocupació planificada i organitzada partint de les qualitats personals i professionals és fonamental per a aconseguir el nostre objectiu laboral. Aquesta tasca pot poder resultar complicada des de LABORA Orientació t'ajuden a aconseguir el teu projecte professional.
Crea el teu mapa laboral

Visita aquesta útil web que te guia en la creació del teu itinerari professional  www.mapalaboral.org 
Explora, decideix, actua!

Orientació Laboral ONLINE

Des de LABORA volen articular un nou canal perquè, aquelles perones que necessiten el servei d'orientació laboral disposen d'una alternativa àgil i immediata.

Carta de presentació

La carta de presentació és un document adjunt al currículum que té la finalitat de presentar el candidat a l'empresa. És molt recomanable en el cas de voler donar una imatge de major formalitat i així diferenciar-nos de la resta de candidatures. A continuació, tenim un parell d'enllaços en els quals podeu trobar recomanacions a l'hora de redactar una carta de presentació, així com diversos models i dissenys mitjançant la descàrrega gratuïta.