Eines Necessàries

Amb l'objectiu de tenir més opcions, és recomanable estar informat, però també estar preparat per no desaprofitar cap oportunitat. En aquest apartat et mostrem pàgines web en les quals pots trobar plantilles per fer o per a, simplement, millorar el teu currículum vitae o per a elaborar una carta de presentació. A més, podràs trobar també algunes recomanacions respecte a les entrevistes de treball.Currículum Vitae

El Currículum vitae és un document que recull les dades personals del candidat, així com la seva formació i experiència. Pot adoptar diferents formats: per funcions, cronològics, etc. A continuació teniu un enllaç en el qual podeu trobar recomanacions a l'hora de redactar un currículum, així com diversos models i dissenys mitjançant la descàrrega gratuïta.

Carta de presentació
La carta de presentació és un document adjunt al currículum que té la finalitat de presentar el candidat a l'empresa. És molt recomanable en el cas de voler donar una imatge de major formalitat i així diferenciar-nos de la resta de candidatures. A continuació, tenim un parell d'enllaços en els quals podeu trobar recomanacions a l'hora de redactar una carta de presentació, així com diversos models i dissenys mitjançant la descàrrega gratuïta.

Habilitats per afrontar una entrevista

A continuació, tens uns quants consells que et serviran per a preparar i afrontar la situació d'entrevista: