29 d’oct. 2021

Nova promoció de la targeta #fempoble per a estalviar en les compres als negocis de Vila-real: 40% de descompte 😮

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Vila-real en col·laboració amb la Fundació Caixa Rural Vila-real, llança una nova campanya d'incentiu al consum local amb la targeta #fempoble, que a més de donar suport als negocis locals també beneficia als clients. 

Si en la primera campanya realitzada aquest estiu els usuaris van poder ingresar fins a 40€ per les compres realitzades amb la targeta, en esta nova campanya es duplica el benefici. Així per cada compra que es paga amb la targeta als comerços adherits s'obté l'equivalent a un 40% del que es pague, fins a 80€, els quals s'ingresaran un camí tancada la campanya.

El periode en que s'aplicarà aquest descompte serà entre l'1 de novembre i el 15 de desembre de 2021.

La targeta la pot sol·licitar qualsevol persona, siga o no resident a Vila-real, siga o no client de la Caixa Rural. Si eres client, funciona com qualsevol targeta de pagament,  i si no, simplement és una “targeta-moneder”. I en qualsevol cas, és completament gratuïta.

Així de simple. Quan pagues als establiments adherits, tens l’equivalent a un 40% de descompte.

Demana-la en www.vilatenda.es , al 964 900 045 o en FCR Vila-real a la plaça de la Vila, 2 ... i comença a estalviar. #Fempoble ! 

Vols adherir el teu negoci? Entra en www.vilatenda.es També és gratuït i promociones el teu negoci.

Més info