8 de febr. 2019

CURSOS D’HABILITATS PERSONALS PER A PERSONES AMB CAPACITATS DIFERENTS

La Mesa per a la Inserció Laboral de Persones amb Capacitats Diferents, de la mà de la Regidoria d’Economia i DINSERTA, llancen un cicle de tres cursos dirigits a persones amb diversitat funcional almenys del 33% on es treballaran diversos aspectes per a millorar la inserció laboral. En finalitzar els tres cursos els alumnes podran optar a una experiència pràctica.
Els tallers tenen previst l’inici el dia 18 de Febrer i es realitzaran en l’aula de formació del centre social de la Fundació Caixa Rural. Per tal d’accedir al curs cal realitzar la  preinscripció. Els tècnics del centre especial d’ocupació DINSERTA, es posaran en contacte amb els interessats per tal d'entrevistar-se.
L’acompliment dels tres cursos permetrà la realització de pràctiques remunerades
  • Habilitats personals
L’objectiu d’aquest taller és facilitar les relacions amb persones del seu voltant utilitzant diferents ferramentes i tècniques de comunicació, així com millorar la seua autoestima i seguretat a l’hora de mantenir relacions interpersonals.
  • Habilitats d’autonomia personal
L’objectiu és conéixer tècniques i ferramentes per a millorar la seua autonomia personal i conéixer tècniques de resolució de conflictes.
  • Habilitats d’ocupació i autoocupació
L'objectiu és adquirir habilitats a l'hora d'enfrontar-se a un procés de selecció laboral i definir el nostre objectiu professional, així com conéixer les ferramentes per a l'autoocupació.

CONTINGUT CURSOS - PREINSCRIPCIÓ - Més informació: 660 143 134 (Jose Miguel Albornos)