8 de febr. 2019

CURSOS D’HABILITATS PERSONALS PER A PERSONES AMB CAPACITATS DIFERENTS


ESTAT: NO ACTIUS


La Mesa per a la Inserció Laboral de Persones amb Capacitats Diferents, de la mà de la Regidoria d’Economia i DINSERTA, llancen un cicle de tres cursos dirigits a persones amb diversitat funcional almenys del 33% on es treballaran diversos aspectes per a millorar la inserció laboral. En finalitzar els tres cursos els alumnes podran optar a una experiència pràctica.

Els tallers tenen previst l’inici el dia 18 de Febrer i es realitzaran en l’aula de formació del centre
social de la Fundació Caixa Rural. Els tècnics del centre especial d’ocupació DINSERTA, es posaran en contacte amb els interessats per tal d'entrevistar-se.
L’acompliment dels tres cursos permetrà la realització de pràctiques remunerades
  • Habilitats personals
L’objectiu d’aquest taller és facilitar les relacions amb persones del seu voltant utilitzant diferents ferramentes i tècniques de comunicació, així com millorar la seua autoestima i seguretat a l’hora de mantenir relacions interpersonals.
  • Habilitats d’autonomia personal
L’objectiu és conéixer tècniques i ferramentes per a millorar la seua autonomia personal i conéixer tècniques de resolució de conflictes.
  • Habilitats d’ocupació i autoocupació
L'objectiu és adquirir habilitats a l'hora d'enfrontar-se a un procés de selecció laboral i definir el nostre objectiu professional, així com conéixer les ferramentes per a l'autoocupació.

CONTINGUT CURSOS