ARA-Formaci贸


  馃憠 Nova programaci贸 SET-DES 2019. 

  CURSOS D'ORIENTACI脫 LABORAL
   CURSOS PER A COMER脟OS
   CURSOS PER A EMPRESES
    TALLER D'OCUPACI脫 2019-2020

   ESPECIALITATS FORMATIVES - FUNDACI脫 TOTS UNITS

  FORMACI脫 D'AUXILIAR DE NETEJA EN HOSPITALS I RESID脠NCIES
  Fundaci贸 Tots Units posar脿 en marxa un nou curs dirigit a persones desocupades. En aquesta ocasi贸 es tracta d'un curs de “Auxiliar de neteja en hospitals i resid猫ncies” amb pr脿ctiques en empreses.  El lloc on s'impartir脿 ser脿 a la Fundaci贸 Tots Units (C/ Senda Pescadors, 1, 12540, Vila-real).
  INFORMACI脫

  CURSOS LABORA-INTEGREM
  L'associaci贸 d'empresaris INTEGREM va a impartir una serie de cursos tant per al col·lectiu de persones amb diversitat funcional com per a persones aturades. Es tracten de cursos amb certificat de professionalitat, subvencionats pel LABORA.

  PLA DE MOBILITAT (PICE)
  Programa de beques de fins a 2.500 euros per a la realitzaci贸 de pr脿ctiques professionals o un contracte laboral per la Uni贸 Europea.
  CONVOCAT脪RIA - M脡S INFORMACI脫

  OFERTA FORMATIVA FOREM PV CCOO
  L’organitzaci贸 Forem PV de CCOO posa a disposici贸 una nova oferta formativa basada en la realitzaci贸 de tres cursos gratu茂ts:
  - Curs d’impuls de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes.
  - Curs de Manipulador d’aliments en el sector d’atenci贸 a persones dependents
  - Curs de manipulador d’aliments en el sector agrari i c铆tric
  M脡S INFORMACI脫 I INSCRIPCIONS A: FOREM.CCOO.ES

  OFERTA DE CURSOS FEMXA

  Formaci贸 100% subvencionada. No consumeix credits de formaci贸 de les empreses i no suposa cap cost per als participants. 脡s gratu茂ta. Cursos de comer莽 electr貌nic, m脿rqueting digital, gesti贸 administrativa i empresarial i gesti贸 comercial i atenci贸 al client. M脡S INFORMACI脫

  En els 煤ltims temps la formaci贸 a dist脿ncia i la teleformaci贸 estan en al莽a a causa de la necessitat tant de treballadors en actiu com d'aturats de conciliar la vida familiar i laboral amb la formaci贸 i/o reciclatge professional. Per aix貌, a continuaci贸 us facilitem una s猫rie d'enlla莽os a diversos organismes i entitats que ofereixen tant formaci贸 ocupacional (aturats) com a cont铆nua (treballadors en actiu).