ARA-Formació

Click en Inscripcions per a mes informació i inscripció.  A més, si vols mantenir-te informat sobre les novetats d'ARA-Formació Subscriu-te per a rebre informació al teu correu (al marge dret) o segueix-nos en Facebook i Twitter.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CURSOS ORIENTACIÓ LABORAL

  • Curs d'intel·ligència emocional per a la teua vida i el teu desenvolupament - 12,14,19 i 21 de Febrer - INFORMACIÓ Tancat
  • Curs d'ofimàtica - 1,2,3,4,5, 8, 9 i 10 d'Abril - Coneixements mitjans d'informàtica - INFORMACIÓ INSCRIPCIÓ
  • Curs "Excel en gestió empresarial" - 15, 16, 17, 23 i 24 d’Abril- INFORMACIÓ INSCRIPCIÓ
  • Curs "Mou-te en les xarxes socials per a la recerca d'ocupació" - 20 i 22 de maig - INFORMACIÓ INSCRIPCIÓ
  • Curs de Coaching per al teu desenvolupament personal i professional - 3,5,10,12,17,19,24 i 26 de Juny - INFORMACIÓ INSCRIPCIÓ
CURSOS D'EMPRENEDORIA
CURSOS DE COMERÇ
CURSOS D'HABILITATS PERSONALS, COMUNICATIVES I LABORALS - DINSERTA
La Mesa per a la Inserció Laboral de Persones amb Capacitats Diferents, de la mà de la Regidoria d'Economia i DINSERTA, llancen un cicle de 3 cursos dirigits a persones amb diversitat funcional al menys del 33% on es treballaran diversos aspectes per a millorar la inserció laboral. Al finalitzar els 3 cursos els alumnes podran optar a una experiència pràctica. Els tallers tenen previst l'inici el dia 18 de febrer i és realitzaran a l'aula de formació del centre social de la Fundació Caixa Rural.
CONTINGUTS - PREINSCRIPCIÓ - INFORMACIÓ o 660 143 134 (Jose Miguel Albornoz)

 
ESPECIALITATS FORMATIVES - FUNDACIÓ TOTS UNITS
OPERACIONS BÀSIQUES SERVEIS HOSTALERS I DE RESTAURACIÓ
Dins de l'oferta de especialitats formatives que realitza la Fundació Tots Units per aquest any 2019 es presenta el programa formatiu "Operacions bàsiques en serveis hostalers i restauració".
 
Aquesta formació es realitzarà del 29 de març al 31 de maig en horari de 9.00 a 15.00 h. fins a realitzar el total que són 290 hores. El lloc on s'impartirà serà a la Fundació Tots Units (C/ Senda Pescadors, 62, 12540, Vila-real). MÉS INFORMACIÓ

Els interessats poden telefonar o enviar un whatsapp al 685 835 851/618 078 356.

FORMACIÓ D'AUXILIAR DE NETEJA EN HOSPITALS I RESIDÈNCIES
Fundació Tots Units posarà en marxa un nou curs dirigit a persones desocupades. En aquesta ocasió es tracta d'un curs de “Auxiliar de neteja en hospitals i residències” amb pràctiques en empreses.  El lloc on s'impartirà serà a la Fundació Tots Units (C/ Senda Pescadors, 1, 12540, Vila-real).
INFORMACIÓ - Interessats telefoneu al 685 835 851/618 078 356.

 
MODULS ESPECIALITZATS D'FP
L'Ajuntament de Vila-real, el Ministeri d'Educació i la plataforma d'Aula Mentor posen en marxa una sèrie de mòduls formatius basats en les necessitats del mercat laboral actual, perquè puguen ajudar a una ocupabilitat a curt termini o, si no n'hi ha, preparar els alumnes per a una especialització de la branca triada que els ajude en la creació del seu propi negoci.
Són mòduls d'una duració de 3 a 5 mesos, més un mes de pràctiques en una empresa, amb titulació del Ministeri d'Educació, (Aula Mentor).
Aquests mòduls són semipresencials, comptaran amb un tutor personal que resoldrà els seus dubtes, es crearan grups per a treballar les activitats i crear sinergies.
Avinguda de Pius XII, núm. 43, 1r pis (sala d'informàtica). Més información

CERTIFICAT PROFESSIONALITAT FONTANERIA I CALEFACCIÓ 
El 25 de març s'iniciarà el certificat de professionalitat de nivell 1 d'operacions de fontaneria i calefacció - climatització domèstica. El curs està subvencionat per LABORA i pertanyen al Pla Autonòmic. El curs comença el 25 de març i finalitza el 16 abril.
Més informació: Miguel López 964750597 O mlopez@fundacionlaboral.org 

OFERTA DE CURSOS FEMXA

El Grupo FEMXA oferta 20 cursos online per a treballador i autònoms del sector comerç. Aquesta oferta de cursos están subvencionats pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, pel que no tenen cap cost. Són cursos eminentment pràctics. INFORMACIÓ

FORMACIÓ  PER A LA CONSTRUCCIÓ
 
La Fundació Laboral de la Construcció, també ofereix una oferta formativa en l'àmbit de la construcció. Accedeix a la seua web ofertaformativa.cursosenconstruccion.com o al seu facebook Fundación Laboral Construcción Comunidad Valenciana per a informar-te de tots els cursos en Vila-real o via on-line. Més informació ací

 
FORMACIÓ ONLINE
 
En els últims temps la formació a distància i la teleformació estan en alça a causa de la necessitat tant de treballadors en actiu com d'aturats de conciliar la vida familiar i laboral amb la formació i/o reciclatge professional. Per això, a continuació us facilitem una sèrie d'enllaços a diversos organismes i entitats que ofereixen tant formació ocupacional (aturats) com a contínua (treballadors en actiu).