ARA-Formació

Cursostallers especialitzats i accions formatives destinades a millorar les competències professionals mitjançant el coneixement de tècniques i recursos per aconseguir la inserció laboral, o formació per emprendre. Pots fer la inscripció fent "clic" en l'acció que t'interesse.

A més, si vols mantenir-te informat sobre les novetats del ARA-Treball i ARA-Formació envia'ns les teues dades i enviarem al teu correu electrònic informació sobre cursos i ocupació. Inscripció. També pots seguir-nos en Facebook i Twitter.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ORIENTACIÓ LABORAL
  • Coaching per al teu desenvolupament personal - 2, 3, 10, 24, 31 de maig, 7, 14 i 21 de juny de 2018 - Inscripcions
  • Mou-te a les xarxes socials i crea la teua marca personal - 24, 25, 28, 29, 30, 31 de maig - Informació - Inscripcions 
  • Cinc eines clau per a l'ocupació - 4, 5, 6, 11, 12, 13 de juny - Informació - Inscripcions

CURSOS PER A EMPRESES I EMPRENEDORS
  • Jornada gratuïta: "Ix de la teua zona de confort" - 28 de febrer - Inscripcions
  • Jornada: Vull emprendre. Claus per a començar - 22 de maig - Informació - Inscripcions
  • Analitza la viabilitat económica del teu projecte - 20, 21, 27 i 28 de juny - Informació - Inscripcions

FORMACIÓ PER A COMERÇOS
  • Curs d'aparadorisme - 20, 21, 22 i 23 de març - Inscripcions tancades

PREINSCRIPCIÓ SEGON SEMESTRE
MODULS ESPECIALITZATS D'FP

L'Ajuntament de Vila-real, el Ministeri d'Educació i la plataforma d'Aula Mentor posen en marxa una sèrie de mòduls formatius basats en les necessitats del mercat laboral actual, perquè puguen ajudar a una ocupabilitat a curt termini o, si no n'hi ha, preparar els alumnes per a una especialització de la branca triada que els ajude en la creació del seu propi negoci.
Són mòduls d'una duració de 3 a 5 mesos, més un mes de pràctiques en una empresa, amb titulació del Ministeri d'Educació, (Aula Mentor).
Aquests mòduls són semipresencials, comptaran amb un tutor personal que resoldrà els seus dubtes, es crearan grups per a treballar les activitats i crear sinergies.

Es llançaran 4 mòduls que començaran el 6 de març a les instal·lacions de la BUC. 

Avinguda de Pius XII, núm. 43, 1r pis (sala d'informàtica)

Més informació

FORMACIÓ  PER A LA CONSTRUCCIÓ 2017

La Fundació Laboral de la Construcció, també ofereix una oferta formativa en l'àmbit de la construcció. Accedeix a la seua web ofertaformativa.cursosenconstruccion.com o al seu facebook Fundación Laboral Construcción Comunidad Valenciana per a informar-te de tots els cursos en Vila-real o via on-line. Més informació acíFORMACIÓ ONLINE

En els últims temps la formació a distància i la teleformació estan en alça a causa de la necessitat tant de treballadors en actiu com d'aturats de conciliar la vida familiar i laboral amb la formació i/o reciclatge professional. Per això, a continuació us facilitem una sèrie d'enllaços a diversos organismes i entitats que ofereixen tant formació ocupacional (aturats) com a contínua (treballadors en actiu).

Més informació