30 de set. 2020

Resultados acta definitiva Programa EMCORP 2020

Hui 30 de setembre s'ha publicat a la seu electrònica de l'Ajuntament de Vila-real l’acta definitiva de baremació del Programa Emcorp 2020, pel qual es realitza la contractació de 3 administratius/ves, 5 peons, 1 enginyer tècnic d'obres públiques, 1 oficial electricista i 1 oficial obrer (albañil) per a incorporar-se a partir de mitjans d'octubre. Us deixem els PDF on podeu consultar els resultats, així com l’enllaç directe a la seu electrònica.

Les bases del programa es poden consultar a continuació: Bases reguladores 

Recursos Humans cridarà, al telèfon indicat a la sol·licitud, per ordre de puntuació a les persones seleccionades per presentar la documentació per a la seua contractació. Les renúncies s'aniran cobrint seguint l'ordre de la llista definitiva de baremació.


PDF Acta definitiva EMCORP 2020

_________________________________________________________________

Hoy 30 de septiembre se han publicado en la sede electrónica del Ayuntamiento de Vila-real el acta definitiva de baremación del Programa EMCORP 2020, por el cual se realiza la contratación de  3 administrativos/as, 5 peones, 1 ingeniero técnico de obras públicas, 1 oficial electricista y  1 oficial albañil para incorporarse a mediados de octubre. Os dejamos los enlaces PDF para consultar los resultados, así como un enlace directo a la sede electrónica. 

Las bases del programa se pueden consultar a continuación: Bases reguladoras

Recursos Humanos llamará, al teléfono indicado en la solicitud, por orden de puntuación a las personas seleccionadas para presentar documentación para su contratación. Las renuncias se irán cubriendo siguiendo el orden de la lista definitiva de baremación.


PDF Acta definitiva EMCORP 2020