22 de nov. 2020

Quín és el teu nivell en eines digitals? Tenim formació per a tots!

Tant si tens la necessitat de gestionar les xarxes socials o en general el marketing digital de la teua empresa com si vols començar a utilitzar l’ordinador per a la teua millora professional, la próxima setmana tens un curs adequat al teu perfil.

Alfabetització informàtica👆

📆 Dilluns 30 de novembre i 1,2,3 de desembre de 9:30 a 13:30h

Apren des de l’inici: engegar l’ordinador, moure’t per Windows, utilitzar un procesador de textes, navegar per Internet, utilitzar el correu electrònic i coneixer quins tràmits administratius pots fer a través de la xarxa.

Community manager,publicitat en Internet, email marketing i analítica web.👆

📆 Dimarts 1 i dijous 3 de desembre de 2020 de 15.00 a 20.00 h.

Aprén a gestionar correctament les xarxes socials diferenciant el tipus de contingut per a cadascuna d'elles segons les necessitats a cobrir dels nostres clients. Decideix la inversió que hem de realitzar en publicitat en Internet.

Crea newsletters perquè siga efectiu el teu email-marketing gestionant la teua pròpia base de dades. Utilitza Analytics per a determinar si estan sent eficaces les teues estratègies empresarials de comunicació.

Places limitades

 Trenca la barrera digital!


Cuál es tu nivel en herramientas digitales? Tenemos formación para todos!

Tanto si tienes la necesidad de gestionar las redes sociales o en general el marketing digital de tu empresa, como sí quieres empezar a utilizar el ordenador para tu mejora profesional, la próxima semana tienes un curso adecuado a tu perfil.

Alfabetización informática👆

📆 Lunes 30 de noviembre y 1,2,3 de diciembre de 9:30 a 13:30h

Aprende desde el inicio: pon en marcha el ordenador, muévete por Windows, utiliza un procesador de textos, navega por Internet, utiliza el correo electrónico y conoce qué trámites administrativos puedes hacer a través de la red.

Community manager,publicidad en Internet, email *marketing y analítica web.👆

 📆 Martes 1 y jueves 3 de diciembre de 2020 de 15.00 a 20.00 h.

Aprende a gestionar correctamente las redes sociales diferenciando el tipo de contenido para cada una de ellas según las necesidades a cubrir de nuestros clientes. Decide la inversión que tenemos que realizar en publicidad en Internet.

Crea newsletters para que sea efectivo tu email-marketing gestionando tu propia base de datos. Utiliza Analytics para determinar si están siendo eficaces tus estrategias empresariales de comunicación.

Plazas limitadas

Rompe la barrera digital!