20 d’ag. 2021

PRÓXIMA SELECCIÓN DE PERSONAL PARA EL PROGRAMA EMDISC 2023


¿QUÈ ÉS EMDISC 2023?

 EMDISC 2023 son programes de subvencions iniciativa social destinat  a la contractació de persones desocupades amb discapacitat en el Programa d'Iniciativa Social en col·laboració amb corporacions locals de la Comunitat Valenciana.

Resolució de 25 d'abril de 2023, del director general de LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació,per la qual es convoquen per a l'exercici 2023 les subvencions per import de 51.000 euros. regulades en l'Ordre 8/2016, de 7 de juliol, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, publicada en el DOGV, d'11 de juliol de 2016, modificada per l'Ordre 10/2017, de 8 de maig, publicada en el DOGV de 10 de maig de 2017.

 

OCUPACIONS PREVISTES: 

  • 3 conserjes 

REQUISITS DE LA CONVOCATÒRIA

Els destinataris finals d'aquest programa seràn les persones inscrites com demandants d'empleo que complisquen el perfil de la convocatoria, y que tinguen reconegut un gradu igual o superior al 33%, así com pensionistes de la Seguretat Social que tinguen reconeguda una pensió de incapacitat permanent total, absoluta o gran invalidez; y pensionistes de classes pasives que tinguen reconeguda una pensió de jubilació o de retir per incapacitat permanent per al servici o inutilitat. 

PROCESS DE SELECCIÓ

El espai Labora de Vila-real realitzarà un sondeo y preseleccionará als candidats que tinguen l'ocupació solicitada en la seua demanda y cumplisquen els requisits, de discapacidad amb el codi corresponent.

Els codis y formació requerida per a les ocupacions previstes son les següents:


CÓDI D'OCUPACIÓ                     OCUPACIÓ                                  TITULACIÓ

43091029                 Empleados administrativos/as en general  Técnico administrativo (FP1), ESO 

58331022                                 Conserjes, general                              Sin requisito de acceso



El espai LABORA preseleccionarà als candidats y serán cridats al teléfon que conste en  la  demanda de empleo del LABORA  y se les informarà dels pasos a seguir y documentació a entregar en el Ayuntament de Vila-real.

Pots fer-lo a través del Punt Labora (https://puntlabora.gva.es/puntlabora/)  identificánt-se amb el seu NIF o NIE y el PIN para accedir, y una vegada dins anar a AUTOENTREVISTA.

Açí https://www.youtube.com/watch?v=eMIKJWDoEoM pots visualitzar un vídeo tutorial de com completar la Autoentrevista.

També es pot sol.licitar cita prèvia per a modificar els datos y ocupacions de forma presencial en el Espai Labora mediant aquest enllanç https://labora.gva.es/es/sol-licitud-de-cita-previa-per-a-atencio-personalitzada