28 de set. 2016

TALLER D'OCUPACIÓ 2016-2017

taller d'ocupació vila-realL'Ajuntament de Vila-real mitjançant l´Agència de Desenvolupament Local ha sol·licitat al SERVEF, malgrat que al dia de hui no està aprovat, nous Tallers d'Ocupació per als exercicis 2016-2017.

En cas que s'aprovara el programa, aquestes serien les especialitats formatives que es podrien dur a terme (també és possible que no s'aproven totes):
  1. Atenció sociosanitària, es requereix estar en possessió del Certificat ESO o equivalent
  2. Hostaleria i Restauració
  3. Jardineria
PROCEDIMENT PER A LA INSCRIPCIÓ:

La selecció dels alumnes es realitzarà, una volta aprovat el programa, a través de l'Oficina d'Ocupació del SERVEF, d'entre els demandants inscrits que ho sol·liciten sempre que complisquen aquests requisits:
  • ser majors de 25 anys i estar en situació d'atur.
  • estar inscrit en els codis següents, depenent del taller que vulgues realitzar:

Especialitat formativa sol·licitada i codi de inscripció SERVEF

ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA
  • SSCS0208

HOSTALERIA I RESTAURACIÓ
  • HOTR0208

JARDINERIA
  • AGAO0108


Per fer les inscripcions cal anar a l'Oficina d'Ocupació del SERVEF i sol·licitar participar en el Taller d'Ocupació en alguna de les especialitats anteriors.

IMPORTANT: AQUESTA INFORMACIÓ NO COMPROMET LA SEUA REALITZACIÓ, QUE ESTARÀ SUPEDITADA A LA RESOLUCIÓ APROVATÒRIA PER PART DEL SERVEF. SENSE AQUESTA RESOLUCIÓ NO SE INICIARÀ CAP TALLER O PROCEDIMENT DE SELECCIÓ. Cal estar pendent a través del http://portaltreball.vila-real.es o dels mitjans de comunicació habituals de la Regidoria d'Economia