13 d’oct. 2016

JORNADA D'INTERNACIONALITZACIÓ


Des de la Regidoria d’Economia de l´Ajuntament de Vila-real, volem convidar-vos a la jornada informativa que se celebrarà el pròxim 18 d´octubre a les 12.00 hores a la BUC. (Av. Pius XII, 43)

La Directora General d´Internacionalització, Maria Dolores Parra Robles, visitarà el municipi de Vila-real amb  objectiu de comunicar i difondre entre les empreses del municipi, un paquet d´ajudes i accions de suport per facilitar el procés cap a la internacionalització  i que tal volta puga ser del seu interés.

La jornada es complementarà amb la participació d´altres dues entitats rellevants en matèria d'Internacionalització: la Cambra de Comerç de Castelló i el ICEX, que entre altres, ens portaran exemples reals i casos d´èxit d´empreses petites del territori que ja s´han llançat a l´exterior.

No importa si eres gran , mitjana o xicoteta empresa. Hi ha diferents tipus d´ajudes depenent de com siga la teua empresa. A més, si no saps si el teu producte/servei té potencial d’internacionalització, vine i informa´t, segur que et sorprens !!!

Si esteu interessats a assistir, podeu fer la vostra  inscripció , abans del divendres 14 d´octubre.

Per a més info fer clic ACÍ