26 de gen. 2018

II PREMIS GEEK TALENT PER A LES MILLORS IDEES DE NEGOCI DE BASE TECNOLÒGICA

Si vius en la província de Castelló, tens entre 18 i 35 anys i una idea de negoci de base tecnològica, la segona edició dels Premis Geek Talent t'està esperant.

Convocats pel CEEI Castelló, els premis compten amb el patrocini de IoTsens, Nayar Systems i Grup Orbel. Aquest concurs té com a objectiu fomentar i estimular l'esperit emprenedor. Els dos millors projectes presentats a la convocatòria (veure bases) podran gaudir d'una plaça en l'espai GeeksHubs de CEEI Castelló durant 5 mesos o bé la mentorització per part d'experts externs segons les necessitats del seu projecte (valorat en 500 €), a més, tots dos projecte rebran la tutorització per part dels tècnics del centre, així com la mentorització per part de les empreses patrocinadores dels premis. En definitiva, tindran allotjament, suport i formació, perquè els projectes es convertisquen en negocis reals i viables.
Per a presentar-se serà requisit indispensable que l'empresa encara no estiga constituïda, és a dir, que la idea de negoci estiga en fase de projecte. S'acceptaran candidatures integrades per un màxim de quatre promotors per projecte.

Les candidatures es formalitzaran a través del següent enllaç, fins al divendres, 2 de març de 2018 a les 14 hores, donant-se a conèixer els 10 projectes finalistes el 8 de març. Aquests projectes seran defensats davant el Jurat el 15 de març de 2018. Finalment, el 21 de març es realitzarà el lliurament de premis de la II Geek Talent 2018.