26 de set. 2018

4a EDICIÓ DEL WORK FÒRUM CASTELLÓ

Els pròxims dies 24 i 25 d'octubre se celebra la 4a edició del Work Fòrum Castelló, la fira de treball més gran de la província. ES tracta d'un esdeveniment que pretén reunir a empreses que busquen professionals i a candidat que busquen una oportunitat laboral.

En l'esdeveniment es faran xarrades, conferències i taules redones orientades al desenvolupament professional dels participants, així com entrevistes de treball de les ofertes d'ocupació que apareixen al web de Work Fòrum Castelló (www.workforumcastellon.es).

La Diputació de Castelló, amb l'objectiu d'oferir una major difusió possible d'aquest gran fòrum d'ocupació, realitzarà una xarrada informativa sobre quines són les novetats de l'esdeveniment, a més d'orientar a la inscripció de participants, tant per a les conferències com per a les ofertes de treball disponibles.

Per això, volem convocar-vos el pròxim dia 2 d'octubre en horari de 10 a 12h. perquè puguen informar correctament als seus socis com participar en l'esdeveniment i en la inscripció d'ofertes d'ocupació.

L'acte es realitzarà al Saló d'Actes de Turisme en l'edifici de Noves Dependències de Diputació (Avda. Vall D'Uixó, nº25). Caldrà confirmar assistència fent clic en el següent formulari o cridant al telèfon 964 256 681 (Extensió 4). 

Formulari d’inscripció