11 de nov. 2020

FÒRUM OCUPA’T VILA-REAL: preparat i entrevistat amb empreses que busquen treballadors.

La 3a edició del Fòrum Ocupa’t ja està preparada. Una OPORTUNITAT de tindre una entrevista amb diverses empreses que ofereixen treball.  Inscriu-te en www.ocupat.es, mira les ofertes i sol·licita una entrevista per al dimecres 25 de novembre a la nostra Marató d’entrevistes. 

I fins que arriba la entrevista, el pròxim dimecres  18 de novembre celebrarem una interessant jornada on poder preparar-te amb Conferències per a l’èxit, que t’ajudaran a perdre la por, afrontar una entrevista de treball i a ser més positiu en el teu procés de recerca de treball. Estes conferències es faran a l’Auditori Municipal de forma presencial amb aforament limitat, però també pots seguir-les online. En qualsevol cas requereix inscripció en www.ocupat.es on també pots veure tots els detalls de les ponències i els ponents.

Llegeix la noticia

Registrat! A què esperes per aconseguir una entrevista?


FORO OCUPA’T VILA-REAL: prepárate y entrevístate con empresas que buscan trabajadores.

La 3ª edición del Foro Ocupa't ya está preparada. Una OPORTUNIDAD de tener una entrevista con varias empresas que ofrecen trabajo. Inscríbete en www.ocupat.es, mira las ofertas y solicita una entrevista para el miércoles 25 de noviembre en nuestra Maratón de entrevistas.

Y mientras llega la entrevista, el próximo miércoles 18 de noviembre celebraremos una interesante jornada donde poder prepararte con Conferencias para el éxito, que te ayudaran a perder el miedo, afrontar una entrevista de trabajo y ser más positivo en tu proceso de búsqueda de empleo. Estas conferencias se realizarán en el Auditorio Municipal de forma presencial con aforo limitado, pero también puedes seguirlas online. En cualquier caso requiere inscripción en www.ocupat.es donde también encontrarás todos los detalles de las ponencias y de los ponentes.

Lee la noticia

Regístrate! ¿A qué esperas para conseguir una entrevista?