ARA-Treball

RECURSOS D'OCUPACIÓ:


INFORMACIÓ SOBRE OFERTES D'OCUPACIÓ externes de l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Vila-real.

L'Ajuntament de Vila-real no es fa responsable del contingut i condicions d'aquestes ofertes, essent tant sols difusor de la informació que ens fan aplegar les empreses o entitats colaboradores. Per a mes informació contacteu directament amb elles.

http://www.ocupacio.gva.es:7017/internet_comuns/intermed/jclient/rss/rss/ofemp_castellon.xml;jsessionid=f7931d0ba90c49b3656a2a3fc9f68574ee141708a20d8e3e54888b6ac24101e4.e3iMahuNbN4Ne38OaNj0

   OFERTES GVAJOBS

 

OCUPACIÓ EN L'ÀMBIT DE LA CONSTRUCCIÓ:

Puja al portal d'ocupació de la construcció. Un servei especialitzat, gestionat per professionals, per connectar l'oferta i la demanda laboral en el sector, de manera àgil i senzilla. Pensat per ampliar les oportunitats i per delimitar les cerques conforme a les preferències, disponibilitat i capacitats de cada candidat o empresa. I per mantenir-te al dia sense necessitat de ser un expert usuari d'Internet. Accedeix al portal construyendoempleo.com, inclou les teues dades i estableix els criteris de cerca que et permetran accedir a aquelles ofertes que realment puguin resultar-te interessants. Aquesta eina et permetrà millorar les teves oportunitats professionals de manera pràctica i accessible.